Betaalpagina Digitale Training Hoe help ik mijn boze kind - Balans In Je Gezin

Betaalpagina Digitale Training Hoe help ik mijn boze kind

Vul hieronder je gegevens in en klik op de button: NU KOPEN. Je wordt dan doorgestuurd naar een betaalpagina. Zodra je hebt betaald, krijg je de eerste 2 lessen van de training in je mailbox. Twee dagen later volgt les 3. Daarna krijg je om de dag een mail met de volgende lessen (totaal 6 lessen) en een afsluitende mail.

 

Je betaalt voor deze training slechts €27,00 (dit bedrag is inclusief BTW).

 

Totaal: € -

*Na betaling ontvang ik de Digitale Training: Hoe help ik mijn boze kind. Met mijn aankoop geef ik Balans in je Gezin toestemming mij een aantal mails te sturen met de lessen van de training, plus wat extra informatie. Ik geef tevens toestemming aan Balans in je Gezin mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

 

Bedrijfsgegevens

 

Balans in je gezin

Annita Lameris-v.d. Wetering

Kadoelen 18

8326 BB Sint Jansklooster

Tel.: 06 – 1512 8340

KvK-nummer: 67306446

 

Facebook


LinkedIn

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Ja hoor Annita!' Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon