Betaalpagina Digitale Training Hoe help ik mijn boze kind - Balans In Je Gezin

Betaalpagina Digitale Training Hoe help ik mijn boze kind

Vul hieronder je gegevens in en klik op de button: NU KOPEN. Je wordt dan doorgestuurd naar een betaalpagina. Zodra je hebt betaald, krijg je de eerste 2 lessen van de training in je mailbox. Twee dagen later volgt les 3. Daarna krijg je om de dag een mail met de volgende lessen (totaal 6 lessen) en een afsluitende mail.  

DOOR EEN WISSELING IN HET SYSTEEM WERKT DE BETALINGSLINK (VOORLOPIG) NIET. WIL JE DE TRAINING AANSCHAFFEN, STUUR DAN EEN MAILTJE MET JE TELEFOONNUMMER NAAR:

info@balansinjegezin.nl

IK STUUR JE DAN EEN BETAALVERZOEK EN ZODRA JE BETAALD HEBT, KRIJG JE DE TRAINING. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

 

Je betaalt voor deze training slechts €27,00

 

Totaal: € -

*Na betaling ontvang ik de Digitale Training: Hoe help ik mijn boze kind. Met mijn aankoop geef ik Balans in je Gezin toestemming mij een aantal mails te sturen met de lessen van de training, plus wat extra informatie. Ik geef tevens toestemming aan Balans in je Gezin mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

 

Bedrijfsgegevens

 

Balans in je gezin

Annita Lameris-v.d. Wetering

Kadoelen 18

8326 BB Sint Jansklooster

Tel.: 06 – 1512 8340

KvK-nummer: 67306446

 

Facebook


LinkedIn