Digitale Training: Hoe help ik mijn boze kind - Balans In Je Gezin

Digitale Training: Hoe help ik mijn boze kind

Komen deze uitspraken jou bekend voor?

 • Ik weet me soms geen raad met de driftbuien van mijn zoon.
 • Op school is er niks aan de hand, maar thuis ontploft mijn dochter om de kleinste dingen.
 • Als hij zo boos is, is er geen land met hem te bezeilen.
 • Altijd die boosheid. Kan ze nou niet één keertje normaal reageren?
 • Ik wil het niet, maar het gebeurt steeds vaker dat ik zelf ook boos word en dan dingen zeg of doe waar ik later spijt van heb.
 • Ik zou zo graag willen weten hoe ik het anders kan aanpakken, zodat die boosheid van mijn kind niet zo uit de hand hoeft te lopen.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je weet hoe je op de driftbuien van je kind kunt reageren op zo’n manier dat de boosheid zakt.
 • Je jezelf kunt aansturen om rustig te blijven.
 • Jij en je kind samen kunnen werken aan verandering.
 • Je het patroon van ‘altijd-maar-boos’ kunt doorbreken.

Speciaal voor jou

 

Speciaal voor jou heb ik een digitale training gemaakt:

 

Hoe help ik mijn boze kind

Wat ouders kunnen doen om hun kind te helpen op een goede manier boos te zijn.

 

Jij kunt ervoor zorgen dat de gezelligheid, harmonie en rust terugkeert in je huis. Dus bestel de training nu.

 

Bestellen

 

Aan het einde van deze training weet jij:

 • Hoe je in contact blijft met je kind als hij/zij boos is. Alleen dan zijn jullie in staat om naar elkaar te luisteren en met elkaar te praten op een redelijke manier.
 • Wat je kunt zeggen en doen zodat de boosheid van je kind verdwijnt en de rust in huis terugkeert.
 • Hoe je je kind door een lastige situatie helpt.
 • Hoe jij kunt zorgen dat je kind zich begrepen, veilig en geliefd voelt. Zodat hij/zij minder snel boos wordt.
 • Hoe jij je kind kunt helpen in het herkennen van zijn of haar gevoelens. Als je kind dat leert, kan hij/zij beter omgaan met o.a. boosheid en hoeft het niet uit de hand te lopen.

Is dit waar je naar op zoek bent? Bestel dan nu deze digitale training. In zes lessen leer ik je hoe jij het beste om kunt gaan met je boze kind.

 

Bestellen

 

Wanneer je op de bestelknop klikt, kom je op een speciale betaalpagina terecht. Zodra je hebt betaald, ontvang je van mij les 1 en 2 van de training. Daarna krijg je om de dag een volgende les. In totaal krijg je 6 lessen.
De prijs van de training is slechts €27,00

 

Bestellen

 

Wat vinden anderen van deze training? Lees hier een paar reacties: 

 

“Ik vond de uitleg over boosheid en het reptielenbrein echt heel
duidelijk, verhelderend!  Verder noem je aan het eind van elke les iets
en zegt dan: ‘hierover de volgende keer meer’, daardoor kreeg ik echt zin
in de volgende les. Erg mooi dat je benoemt: “Pas toe wat bij je past en skip wat niet bij je past.” Relativerend! Ik heb het met plezier gelezen
en denk dat ik er wel wat uit ga gebruiken, met name de uitleg over
boosheid en je eigen reactie erop.”
Henrike v.d.W.

 

“Ik vond ‘t goed duidelijk uitgelegd en ik ben daardoor wel een andere benadering toe gaan passen. Ik moet zeggen, dat nu ik ‘t op ‘n andere manier zeg, mijn dochter veel gauwer dingen van me aanneemt en niet gelijk ‘n grote mond terug geeft. Je ziet haar nu soms echt denken over mijn uitleg. We zijn er nog niet, maar we zijn wel op de goede weg. Dank je wel!”
Tessa H.

 

Lees hier wat ouders vonden van mijn workshop die ik over dit onderwerp heb gehouden:

 

“De dingen die je vertelde, had ik soms al eerder gehoord. Maar het was wel heel goed om daar weer aan herinnerd te worden. Bijvoorbeeld dat het niet helpt om boosheid te proberen weg te duwen. Maar ook je uitleg over de verschillende breinen en dat je als volwassene je boosheid kunt overstijgen door vanuit je mensenbrein te handelen. Verhelderend vond ik te horen dat boosheid een functie heeft en heel gezond is. Het mag er zijn!”
Henrike J.

 

“Ik vond het interessant. De meeste dingen wist ik wel, maar toch is het dan fijn om het even tot je te nemen om jezelf te ‘reminden’.”
Marieke K.

Veelgestelde vragen

 • Voor wie is deze training?

De training is voor ouders, grootouders of mensen die werken met kinderen.

 

 • Welke leeftijd moeten mijn kinderen hebben, wil ik iets aan deze training hebben?

De training is vooral geschreven voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Maar ook als je kinderen jonger of ouder zijn, kun je veel met alle informatie die ik geef en de tips die erin staan.

 

 • Hoeveel tijd ben ik kwijt per les?

Dat verschilt per les en per persoon, ik kan je dus geen exacte tijd qua minuten geven. Wel een overzicht van de lessen:

 

Les 1 en 2 zijn een soort introductie, die lees je door.

Les 3 is een stukje theorie over wat er gebeurt in je hersenen als je boos bent. Om door te lezen en over na te denken.

Les 4 gaat over: kijken naar jezelf. Dit is vlot te lezen, maar het is wel de bedoeling dat je ermee aan de slag gaat voor jezelf. Het vraagt misschien een stukje verandering in je manier van denken, dus het zal ‘denk- en verwerkingstijd’ van je vragen.

Les 5 is het langst, dit vraagt ook iets meer tijd om te lezen en oefening om toe te passen.

Les 6 is een les met bijlagen: een oefening en stappenplan. Je kunt dit printen en invullen of ophangen.

 

 • Wat gebeurt er precies na aankoop van de training?

Na aankoop van de training krijg je van mij een mailbericht met daarin een link naar de les 1 en 2.

Na 2 dagen krijg je dan een nieuwe mail met les 3. Om de dag gaat dat zo verder, totdat je les 6 hebt ontvangen. De lessen kun je zelf downloaden en opslaan op je computer. Ze blijven dan jouw eigendom. Je kunt ze natuurlijk ook printen.

 

 • Wat als ik niet tevreden ben over de training?

Dat zou ik natuurlijk erg jammer vinden. Ik denk namelijk dat je echt veel kunt hebben aan wat ik je vertel en leer in de training. En als je mijn tips toepast, zul je meteen merken dat het werkt. Zelfs als je er maar één tip zou gebruiken, die ik als belangrijkste heb genoemd, zul je al verschil gaan merken. Maar mocht het toch zo zijn dat je niet tevreden bent, stuur me dan een mailtje en je krijgt je geld terug.

Bedrijfsgegevens

 

Balans in je gezin

Annita Lameris-v.d. Wetering

Kadoelen 18

8326 BB Sint Jansklooster

Tel.: 06 – 1512 8340

KvK-nummer: 67306446

 

Facebook


LinkedIn