Referenties - Balans In Je Gezin

Referenties

Maria

Wat fijn Annita dat je even wilde meekijken in mijn gezinssituatie.
Heel verhelderend de waardevolle tips die je mij gaf.
Hier kan ik wat mee!
Dankjewel!

J

“Mijn hulpvraag was: hoe krijg ik grip en overwicht op de kinderen als iets niet gaat zoals we willen? Ik heb het Traject Relaxed Opvoeden gedaan. We zijn aan de slag gegaan met helpende gedachten maken en eerst nadenken in plaats van impulsief reageren. Wat het me heeft opgeleverd, is dat ik me meer bewust ben van mezelf, door echt goed naar mezelf te kijken. Wel ben ik nog regelmatig aan het zoeken naar een balans tussen mijn verwachtingen en het werkelijke gedrag van de kinderen. Ik besef dat het tijd nodig heeft. Stapje voor stapje wordt het beter, bij Annita heb ik een goede basis gelegd waar ik, samen met mijn man, ook mee verder kan. Met een zelfverzekerd gevoel”.

J.

Esther

Nogmaals dank voor de sessie afgelopen week, Annita.
Ik vond het een prettig gesprek, je was voorbereid en luisterde toen ik vertelde over de slaapproblemen van onze zoon. Ik kreeg tips waar ik iets mee kon. Zoals erkenning geven, kiezen voor één aanpak en overdag voldoende aandacht geven. Het waren niet geheel nieuwe tips maar toch vond ik het fijn om op deze manier sturing te krijgen en bevestiging dat we op de goede weg zijn. Ik zou anderen zeker aanraden  om gebruik te maken van een sessie!

Mieke

Bedankt voor de adviezen voor onze zoon hooggevoelig en een sterke wil.  En dan met name de tips voor het sensorische deel. Zo had ik er nog niet naar gekeken en we gaan er zeker mee aan de slag.

Mieke

D.

Kort geleden heb ik een telefonische sessie gehad, na het invullen van een korte vragenlijst vooraf, konden we in het telefoongesprek snel to the point komen. Kort een situatieschets en begrip in het ontstaan ervan. Gehoord worden en ook een spiegel voor krijgen, op een open, niet-(ver)oordelende manier. Een aantal praktische tips gekregen, specifiek op de situatie. Knap om dit in 20 min voor elkaar te krijgen. Ik ben ermee aan de slag gegaan, t was in elk geval een eerste aanzet tot verandering!
Bedankt!
D.

Priscilla

Aangenaam (kosteloos)gesprek van 20 minuten gehad met Annita. Tips ontvangen waar ik wat mee kan.
Ook een tip voor een leuk boek waarbij er een heleboel gelijkenissen zijn met mijn zoon.
Ik vind het een aanrader!
Priscilla

Annemarie B.

Al enige tijd lees ik de nieuwsbrieven van Annita. Als een van de weinige nieuwsbrieven die ik ontvang, lees ik de nieuwsbrieven graag! Het is niet alleen prettig en compact geschreven, maar daarnaast ook een feest van herkenning en bemoedigend. Tussen de regels door merk je dat Annita veel ervaring heeft, maar ook echt een professional is die heel dicht bij ouders staat.

Dit heb ik ook ervaren in het persoonlijk contact (gratis sessie) dat ik met haar recent heb gehad. Zonder oordeel luistert ze naar je verhaal en geeft ze nuttige tips. Balans in je Gezin is wat mij betreft een aanrader!

Annemarie B.

A.

Een heel fijn en waardevol gratis sessie gesprek gehad met Annita. Ze heeft veel tips gegeven waar me direct mee aan de slag kunnen. Onze zoon heeft een sterke eigen wil en doet graag de dingen op zijn eigen manier. Een hele concrete tip van Annita is om bewust kleine momentjes in te plannen waarop hij mag bepalen hoe of wat we doen zodat hij de controle heeft. Zo zal hij op momenten dat we wat van hem willen eerder bereid zijn om te luisteren. Verder nam ze echt de tijd om naar mijn vragen te luisteren en daarop te reageren met heldere antwoorden waar we wat mee kunnen.

A.

Iris

Wij hebben een gratis 20 minuten-gesprek gehad en het heeft ons enorm geholpen. Annita heeft ons eyeopeners gegeven door anders naar de situatie te kijken en heeft ons hele waardevolle aandachtspunten gegeven waar we direct mee aan de slag konden! Onze zoon de regie geven, meer laten lachen (lachen = ook ontladen) en eerst hem een ‘bodem’ geven. Fijn en waardevol gesprek! Dank!

Iris

R. en J.

“Annita heeft ons heel veel tips gegeven over hoe we met onze dochter om kunnen gaan. Waar we veel aan hadden, waren de tips over hoe we haar kunnen laten ontladen. Ook heeft ze ons geleerd hoe we eigen grenzen kunnen stellen en onze dochter grenzen kunnen geven. Hierdoor is er veel veranderd bij ons thuis: we hebben vooral meer rust gekregen.”

R. en J.

Anne

‘Tijdens de gratis sessie heeft Annita mij goed op weg geholpen. Ze heeft wat praktische tips gegeven waar ik mee aan de slag kan. Ook is het fijn om van een expert te horen dat je op de goeie weg zit waardoor onzekerheid wordt weggenomen.”
Anne

Judith V.

Ik heb een aantal tips ontvangen. Annita luisterde goed naar mijn verhaal en gaf een aantal bruikbare tips.

Judith V.

Janneke

Annita luisterde en nam de tijd voor ons verhaal. Onze vraag ging over ons zoontje van 3 jaar, hij is jong  in zijn gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling. Annita gaf aan dat hij zich op zijn eigen wijze mag ontwikkelen, zeker als peuter. Tegenwoordig vinden hulpverleners snel ergens wat van. Wij zijn blij met Annita’s inzicht. Voorlopig willen wij ons zoontje de tijd geven om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Ook over het boos worden op ons  kind als het niet luistert hebben we gesproken. Annita heeft waardevolle adviezen verstrekt.

 

 

Janneke

Grace van Walen

Annita is rustig en empathisch, ze is goed in afstemmen met  kinderen. Ze kan snel een vertrouwensband opbouwen met kinderen, door haar ervaring in het ontwikkelingsgericht werken met kinderen met een uitdaging.

Tevens kan ze hen vanuit deze rust positief stimuleren om nieuwe stappen te zetten, te groeien (en zo meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.)

Vanuit haar ervaring in het begeleiden van ouders van speciale kinderen (en als moeder van haar eigen kinderen) is ze ook in staat ouders te ondersteunen in het proces met hun kind.

Dit maakt haar heel geschikt als kindercoach.

Grace van Walen

Veronica Lucassen

Ik beveel Annita aan als kindercoach omdat zij vanuit al haar ervaring, heel professioneel, in staat is ouders en hun kinderen goed te ondersteunen en heel zorgvuldig is in haar handelen. Annita kan kinderen begeleiden vanuit liefde, rust en humor. Je weet wat je aan haar hebt!

Veronica Lucassen

May Rompas

Annita is een integere en warme persoonlijkheid.  Op een liefdevolle, speelse manier brengt ze helderheid in soms moeilijk te begrijpen situaties. Ze is in staat echt contact te maken met je, te luisteren en ondersteunt met een open houding.

Ik kan haar van harte aanraden als kindercoach.

May Rompas

Casper Gijsberts

Annita, Ik vind je een lieve, leuke en slimme collega. Je straalt rust en vertrouwen uit.

Ik zie ook dat de jongen die we allebei begeleiden het heel fijn met jouw heeft. Hij is helemaal oké en jij geeft hem de tijd en ruimte om zich te ontplooien en zich op zijn gemak te voelen.

Een attitude die staat als een huis, ga zo door!

Casper Gijsberts

Sanne Grijmans

Annita is een vrouw die werkt vanuit haar hart. Ze heeft geduld en straalt dit uit. Met haar geduld, vertrouwen en ervaring onderscheidt ze zich van andere kindercoaches.

Sanne Grijmans

Bedrijfsgegevens

 

Balans in je gezin

Annita Lameris-v.d. Wetering

Kadoelen 18

8326 BB Sint Jansklooster

Tel.: 06 – 1512 8340

KvK-nummer: 67306446

 

Facebook


LinkedIn